Jorg Schildert

Versvleesvoordehond

Wij hebben sinds 2011 een verkooppunt vers vlees voor hond en kat van Lotgering om voor Jorg een leerzame werkplek te creëren. Jorg bezorgt samen met zijn begeleider op woensdag vers vlees voor hond en kat in Castricum. Op onze website kunt u alles over Jorg zijn werkplek lezen.

naar de website versvleesvoordehond

Tante Tee

Noorderhoofdstraat 3A

1561 AS Krommenie

Tel. 0757676276

Openingstijden:

Ma - Za: 9.30 - 16.30

www.tante-tee.nl

Jorg bij Tante Tee

Een bijzondere plek waar u wordt bediend door mensen met een beperking.

Tante Tee is een ontmoetingsplaats. U kunt er winkelen, eten en drinken. Maar u kunt er ook komen om te genieten van de rust en gemoedelijke sfeer die er heerst of om gezellig bij te babbelen. Ook gezinnen en grotere groepen kunnen goed terecht bij Tante Tee. Zomers kunt u ook genieten op het terras, in de herfst en winter kunnen er binnen spelletjes gespeeld worden.

U kunt bij Tante Tee ook terecht voor: vergaderingen, verjaardagsfeestjes, high-tea, kinderfeestjes, thema avonden, hapjes en catering.

De menukaart bestaat zoveel mogelijk uit biologische en diervriendelijke producten, producten op basis van het Fair Trade principe en producten welke vervaardigd zijn door mensen met een beperking, met hier en daar een vegetarische keuze. De producten zijn altijd vers en naast de menukaart hangt er een schoolbord voor producten buiten de kaart om, die wekelijks en soms meerdere keren per week wisselen. Ook klanten met een allergie kunnen bij Tante Tee terecht, er zijn diverse gluten en suikervrije opties. Naast de lunchroom worden er ook handgemaakte cadeau artikelen verkocht, welke zo veel als mogelijk gemaakt zijn door mensen met een beperking. Over elk product op de kaart is nagedacht, zo komt het gebak uit eigen keuken (de Koekebakker), de geitenkaas van zorgboerderij de Klompenhoeve, zijn alle kazen zowel biologisch als vegetarisch (incl. het stremsel) en worden veel producten bij onze buren gehaald door onze medewerkers, op het moment dat de klant dit besteld. Zoals de slager, de bakker en de groenteman. Super vers, geen voorraad, dus weinig verspilling en voor de medewerkers een mooie klus omdat zij zo nog meer zichtbaar zijn en het vergroot hun zelfstandigheid.
Tante Tee: Eerlijk & Heerlijk!

Tante Tee: Eerlijk & Heerlijk!

naar de website van Tante Tee