Jorg Schildert

Ten Wolde Casuals

 Van 4 november  t/m 16 december 2016 waren Jorg zijn schilderijen te zien bij kledingzaak Ten Wolde Casuals, Zuiderhoofdstraat 82 in Krommenie. Een mooie combinatie van Jorg zijn kleurige schilderijen,  kleding, en accessoires die elkaar heel goed aanvulden. Wij bedanken Mieke en Ide ten Wolde en hun team dat ze Jorg de mogelijkheid hebben gegeven zijn schilderijen op deze manier te exposeren.

Wier&Ga Eten en Drinken

In januari en februari 2016 waren Jorg zijn schilderijen te bekijken bij Wier&Ga Eten en Drinken op het Bakkerspleintje in Castricum. Het was heel gezellig en Jorg heeft genoten van deze ervaring.

Tandartsen praktijk

In mei en juni 2016 mocht Jorg zijn schilderijen exposeren in de wachtrumte van tandarsenpraktijk Pronk, van Amstel en Oei in Egmond aan Zee. Nu hangen er permanent schilderijen van Jorg in de wachtruimte.

Kapsalon De Appel

In 2016 waren een aantal schilderijen van Jorg te bekijken in kapsalon 'De Appel' in Bakkum. Marjolein heeft Jorg de kans gegeven zijn werk aan vele mensen te laten zien, waardoor Jorg zijn schilderijen inmiddels door velen worden gewaardeerd. Mede door het enthousiasme en de support van Marjolein en haar collega's is Jorg gegroeid tot de gemotiveerde kunstenaar die hij nu is.

De Rotonde

In 2014 hebben Jorg zijn schilderijen de gangen opgefleurd van het kantoorgebouw van De Rotonde in Heerhugowaard